Bit Kalkulator

Jieun conversions antara bit, byte, kilobits, kilobytes, megabits, megabytes, gigabits, gigabytes, terabits, terabytes, petabits, petabytes, exabits, exabytes, zettabits, zettabytes, yottabits, yottabytes
Kuantitas
Ngetik
Kilo
Lebar band (Kilo = 1000 bits)


Konversi Tables

b ka b 1
b ka B 0.125
b ka Kb 0.001
b ka KB 0.000125
b ka Mb 1.0E-6
b ka MB 1.25E-7
b ka Gb 1.0E-9
b ka GB 1.25E-10
b ka Tb 1.0E-12
b ka TB 1.25E-13
b ka Pb 1.0E-15
b ka PB 1.25E-16
b ka Eb 1.0E-18
b ka EB 1.25E-19
b ka Zb 1.0E-21
b ka ZB 1.25E-22
b ka Yb 1.0E-24
b ka YB 1.25E-25
Catetan:Nilai K (kilo) salila itungan bisa nyokot dua nilai 1024 atawa 1000, nu gumantung kana tipe mana dina itungan Anjeun hoyong ngalakukeun. Pertimbangkeun ngagunakeun K = 1024 sawaktos Anjeun keur tempo kapasitas gudang naha di hard disk, DVD, flash drive atawa alat sejen jeung média panyimpenan. K = 1000 kudu dipaké sawaktos Anjeun keur mikir throughput, nyaéta laju di inpo ditransferkeun.

Conto: Upami komputer Anjeun gaduh 1 KB ruang piringan anu nyebutkeun yen manehna geus 1024 B ruang, ayeuna throughput kartu jaringan Anjeun 1 KB/s mangka ieu ceuk nu transmits data ka 1000 B/s.

Dianggo: Asupkeun peunteun jeung unit teras klik ngarobah, kalkulator bakal ngalakukeun konversi ka sadaya unit.