Bit CalculatorBit Calculator

Bit Kalkulator

Jieun conversions antara bit, byte, kilobits, kilobytes, megabits, megabytes, gigabits, gigabytes, terabits, terabytes, petabits, petabytes, exabits, exabytes, zettabits, zettabytes, yottabits, yottabytes

Kuantitas Ngetik Kilo
Panyimpenan (Kilo = 1024 bits)
Bit8388608Byte1048576Kilobit8192Kilobyte1024Megabit8Megabyte1Gigabit0.0078125Gigabyte0.0009765625Terabit7.62939453125E-6Terabyte9.5367431640625E-7Petabit7.4505805969238E-9Petabyte9.3132257461548E-10Exabit7.2759576141834E-12Exabyte9.0949470177293E-13Zettabit7.105427357601E-15Zettabyte8.8817841970013E-16Yottabit6.9388939039072E-18Yottabyte8.673617379884E-19


Konversi Tables

b ka b 1
b ka B 0.125
b ka Kb 0.001
b ka KB 0.000125
b ka Mb 1.0E-6
b ka MB 1.25E-7
b ka Gb 1.0E-9
b ka GB 1.25E-10
b ka Tb 1.0E-12
b ka TB 1.25E-13
b ka Pb 1.0E-15
b ka PB 1.25E-16
b ka Eb 1.0E-18
b ka EB 1.25E-19
b ka Zb 1.0E-21
b ka ZB 1.25E-22
b ka Yb 1.0E-24
b ka YB 1.25E-25
Catetan:Nilai K (kilo) salila itungan bisa nyokot dua nilai 1024 atawa 1000, nu gumantung kana tipe mana dina itungan Anjeun hoyong ngalakukeun. Pertimbangkeun ngagunakeun K = 1024 sawaktos Anjeun keur tempo kapasitas gudang naha di hard disk, DVD, flash drive atawa alat sejen jeung média panyimpenan. K = 1000 kudu dipaké sawaktos Anjeun keur mikir throughput, nyaéta laju di inpo ditransferkeun.

Conto: Upami komputer Anjeun gaduh 1 KB ruang piringan anu nyebutkeun yen manehna geus 1024 B ruang, ayeuna throughput kartu jaringan Anjeun 1 KB/s mangka ieu ceuk nu transmits data ka 1000 B/s.

Dianggo: Asupkeun peunteun jeung unit teras klik ngarobah, kalkulator bakal ngalakukeun konversi ka sadaya unit.



Download this game to enjoy during your free time! (Google Play)

Kontak

Email: support@bit-calculator.com

Kira-kira

Urang nyadiakeun kalkulator patali ka dunya komputer.

Basa

en af ar az be bg bn bs ca cs cy da de el eo es eu fa fi fr ga gl gu ha he hi hr ht hu hy id ig is it ja jc ka kk km kn ko la lo lt lv mg mi mk ml mn mr ms mt my ne nl no ny pa pl pt ro ru si sk sl so sq sr st su sv sw ta te tg th tl tr uk ur uz vi yi yo zh zu
© 2015 Bit-calculator.com