Bit CalculatorBit Calculator

Bit Llogaritësi

Bëni konvertimet midis bit, bytes, Kilobits, kilobytes, megabits, megabajt, gigabit, gigabajt, terabits, terabytes, petabits, petabytes, exabits, exabytes, zettabits, zettabytes, yottabits, yottabytes

Sasi Lloj Kilo
OIBand gjerësi (Kilo = 1000 bits)


Konvertimi Tabelat

b në b 1
b në B 0.125
b në Kb 0.001
b në KB 0.000125
b në Mb 1.0E-6
b në MB 1.25E-7
b në Gb 1.0E-9
b në GB 1.25E-10
b në Tb 1.0E-12
b në TB 1.25E-13
b në Pb 1.0E-15
b në PB 1.25E-16
b në Eb 1.0E-18
b në EB 1.25E-19
b në Zb 1.0E-21
b në ZB 1.25E-22
b në Yb 1.0E-24
b në YB 1.25E-25
Shënime:Vlera e K (kilogram) gjatë llogaritjeve mund të marrë dy vlera 1024 ose 1000, varet se cili lloj i llogaritjes ju doni të kryer. Konsideroni përdorimin e K = 1024 kur jeni duke marrë parasysh kapacitetin e magazinimit nëse në hard disk, DVD, flash drives ose pajisje të tjera dhe media storage. K = 1000 duhet të përdoret kur jeni duke menduar të xhiros, dmth shpejtësia me të cilën informacioni është transferuar.

Shembull: Nëse kompjuteri juaj ka 1 KB hapësirë në disk është i thote se ai ka 1024 B të hapësirës, tani xhiros e kartën e rrjetit tuaj është 1 KB/s, atëherë ajo është e thënë që ajo transmeton të dhënat për 1000 B/s.

Përdorim: Shkruani vlerën dhe njësi dhe klikoni convert, Llogaritësi i do të kryejnë konvertimin në të gjitha njësitë.Download this game to enjoy during your free time! (Google Play)

Kontakt

Email: [email protected]

Për

Ne ofrojnë calculators që lidhen me botën e kompjuterit.

Gjuhë

en af ar az be bg bn bs ca cs cy da de el eo es eu fa fi fr ga gl gu ha he hi hr ht hu hy id ig is it ja jc ka kk km kn ko la lo lt lv mg mi mk ml mn mr ms mt my ne nl no ny pa pl pt ro ru si sk sl so sq sr st su sv sw ta te tg th tl tr uk ur uz vi yi yo zh zu
© 2015 - 2017 Bit-calculator.com