Bit Kalkulator

Priksa mata uang antarane bit, bita, kilobits, kilobita, megabits, megabyte, gigabits, Gigabytes, terabit, Terabytes, petabits, petabytes, exabits, exabytes, zettabits, zettabytes, yottabits, yottabytes
Quantity
Koleksi
Kilo
Jembaré Band (Kilo = 1000 bits)


Konversi Tables

b kanggo b 1
b kanggo B 0.125
b kanggo Kb 0.001
b kanggo KB 0.000125
b kanggo Mb 1.0E-6
b kanggo MB 1.25E-7
b kanggo Gb 1.0E-9
b kanggo GB 1.25E-10
b kanggo Tb 1.0E-12
b kanggo TB 1.25E-13
b kanggo Pb 1.0E-15
b kanggo PB 1.25E-16
b kanggo Eb 1.0E-18
b kanggo EB 1.25E-19
b kanggo Zb 1.0E-21
b kanggo ZB 1.25E-22
b kanggo Yb 1.0E-24
b kanggo YB 1.25E-25
Wigati:Ing Nilai saka K (Kilo) sak petungan bisa njupuk rong angka 1024 utawa 1000, gumantung ing jinis saka pitungan sampeyan arep nindakake. Coba nggunakake K = 1024 nalika sampeyan ngelingi kapasitas panyimpenan apa ing hard disk, DVDs, lampu kilat drive utawa piranti liyane lan media panyimpenan. K = 1000 ngirim digunakake nalika sampeyan mikir kabeh, IE kacepetan ing kang informasi sing ditransfer.

Conto: Yen komputer sampeyan wis 1 KB disk papan punika ngandika yen wis 1024 B papan, saiki kabeh kertu jaringan 1 KB/s iku banjur bilih ngirimaken data 1000 B/s.

Dianggo: Ketik nilai lan unit lan klik Ngonversi, kalkulator bakal nindakake konversi kanggo kabeh Unit.