Bit CalculatorBit Calculator

Bit Kalkulator

Priksa mata uang antarane bit, bita, kilobits, kilobita, megabits, megabyte, gigabits, Gigabytes, terabit, Terabytes, petabits, petabytes, exabits, exabytes, zettabits, zettabytes, yottabits, yottabytes

Quantity Koleksi Kilo
OIJembaré Band (Kilo = 1000 bits)


Konversi Tables

b kanggo b 1
b kanggo B 0.125
b kanggo Kb 0.001
b kanggo KB 0.000125
b kanggo Mb 1.0E-6
b kanggo MB 1.25E-7
b kanggo Gb 1.0E-9
b kanggo GB 1.25E-10
b kanggo Tb 1.0E-12
b kanggo TB 1.25E-13
b kanggo Pb 1.0E-15
b kanggo PB 1.25E-16
b kanggo Eb 1.0E-18
b kanggo EB 1.25E-19
b kanggo Zb 1.0E-21
b kanggo ZB 1.25E-22
b kanggo Yb 1.0E-24
b kanggo YB 1.25E-25
Wigati:Ing Nilai saka K (Kilo) sak petungan bisa njupuk rong angka 1024 utawa 1000, gumantung ing jinis saka pitungan sampeyan arep nindakake. Coba nggunakake K = 1024 nalika sampeyan ngelingi kapasitas panyimpenan apa ing hard disk, DVDs, lampu kilat drive utawa piranti liyane lan media panyimpenan. K = 1000 ngirim digunakake nalika sampeyan mikir kabeh, IE kacepetan ing kang informasi sing ditransfer.

Conto: Yen komputer sampeyan wis 1 KB disk papan punika ngandika yen wis 1024 B papan, saiki kabeh kertu jaringan 1 KB/s iku banjur bilih ngirimaken data 1000 B/s.

Dianggo: Ketik nilai lan unit lan klik Ngonversi, kalkulator bakal nindakake konversi kanggo kabeh Unit.



Download this game to enjoy during your free time! (Google Play)

Hubungi

Email: [email protected]

Babagan

We nyedhiyani kalkulator sing duwé pranala menyang komputer.

Basa

en af ar az be bg bn bs ca cs cy da de el eo es eu fa fi fr ga gl gu ha he hi hr ht hu hy id ig is it ja jc ka kk km kn ko la lo lt lv mg mi mk ml mn mr ms mt my ne nl no ny pa pl pt ro ru si sk sl so sq sr st su sv sw ta te tg th tl tr uk ur uz vi yi yo zh zu
© 2015 - 2017 Bit-calculator.com